0472.ua

Черкащани хочуть нагодувати всю армію (ВІДЕО)

Черкаське підприємство щодня виготовляє до 10 тисяч порцій сухих борщів для бійців, які воюють на сході. Таке масштабне виробництво запустив черкаський підприємець Андрій Бортник.

Кожного дня тут переробляють близько 1,5 тонни овочів, із яких можна приготувати 7 тисяч порцій борщу для бійців. Аби відкрити таке виробництво, Андрій витратив більше 100 000$ – річний прибуток своєї фірми. Він переобладнав кілька приміщень на своєму підприємстві під цехи з очистки, сушки та пакування продукції та придбав потрібне обладнання.

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати