Черкасцям на замітку - як правильно робити покупки в кредит, щоб не переплачувати

Часто люди цікавляться, як правильно робити покупки в кредит, щоб не переплачувати. У відповідь на такі питання достатньо називати лише три простих правила, якими  ми охоче поділимося з вами.

Правило № 1. Кредитна карта завжди вигідніше, ніж розстрочка
Реальна процентна ставка на картці вдвічі нижче, ніж у споживчих кредитів або кредитів готівкою. Ви можете сплачувати карткою дрібні покупки, а також знімати готівку через банкомат. Витратити кредит на картці можна коли завгодно, а платити тільки за час, коли користувалися грошима. У Вашої картки є пільговий період, під час якого можна користуватися кредитом без відсотків.

Ознайомтеся, будь ласка, з нашими порадами, як користуватися лімітом так, щоб при цьому не платити зайву комісію.


Правило № 2. Намагайтеся розраховуватися карткою, а не готівкою!
Сплачуйте покупки Вашою карткою - це набагато вигідніше, ніж знімати з неї готівку. Адже при оплаті карткою в магазинах комісія не стягується, а за зняття кредитних коштів через банкомат доведеться заплатити 4% від суми, що знімається.
До того ж у ПриватБанку є чудові програма лояльності Бонус Плюс! Розраховуючись карткою в магазинах - партнерах програми ви будете отримувати бонуси до 20% за кожну покупку!

Правило № 3. Користуйтеся послугою Оплата частинами
Ви можете зробити покупку в магазинах, підключених до послуги Оплата частинами, сплативши карткою "Універсальна" не всю її вартість, а тільки частину.
Решту суми Ви можете щомісяця вносити на картку рівними платежами. При цьому Ви не платите ніяких відсотків і комісій (на відміну від кредитного ліміту) і не надаєте ніяких документів (на відміну від звичайної розстрочки)!

На сьогоднішній день кредитними лімітами ПриватБанку користуються 17,3 млн українців, а загальний обсяг кредитних лімітів на картках на 24 лютого становить 51,8 млрд грн.

Приватбанк
черкаси черкассы приватбанк кредит деньги
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции
Комментарии