• Головна
  • Учні Черкаського вищого професійного училища здобули шість переможних медалей на всеукраїнському конкурсі (ФОТО)
09:40, 5 листопада 2016 р.

Учні Черкаського вищого професійного училища здобули шість переможних медалей на всеукраїнському конкурсі (ФОТО)

З 31 жовтня по 3 листопада у м. Києві паралельно проводилися  Всеукраїнський  конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine»  та II Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFEST – 2016», в рамках якого проводилися конкурси за категоріями: кондитерське, кулінарне мистецтво та ресторанний сервіс.

Розуміння плідності праці є одним із найкращих задоволень, тому неймовірно задоволені й пишаємося нашими переможцями, які гідно представили Черкаську область та державний навчальний заклад «Черкаське вище професійне училище», – розповідають у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Кондитерське мистецтво

Золоту медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016» здобула учениця групи № 3 Аліна Бабич, яка виготовила  художню роботу з тіста «  З Україною в серці » під керівництвом майстра виробничого навчання Глизь Ірини Миколаївни.

Ресторанний сервіс

Ця категорія включала такі етапи: порціонування напоїв та вміння рухатися з тацею; складання серветок, сервування тематичного святкового столу, його презентація та візитна картка учасника, закладу.

 Училище гідно представила, виборовши золоту медаль  Всеукраїнського  конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016», учениця групи № 25 – Вікторія Калініна.

Готували конкурсантку мудрі наставники, професіонали своєї справи, майстри виробничого навчання Удот Ольга Яківна та Зеніч Наталія Олександрівна.

  Кулінарне мистецтво

  Кулінарний фестиваль був представлений у 4 номінаціях.

У номінації «Кращий шеф-кухар»  бронзову медаль II Міжнародного кулінарного  фестивалю «BESTCookFEST – 2016»   здобув учень групи № 22 –  Данило Федоров, а в номінації «Сучасна кухня» бронзовою медаллю нагороджена учениця групи № 22 – Каріна Назаренко.

Відзначений сертифікатом лауреата фестивалю «BESTCookFEST – 2016»  у номінації «Вегетаріанська страва», учень групи № 15 – Ярослав Соколов.

 Номінація «Чорна скринька» включала командне змагання, яке виконували 3 кухарі. Завдання для конкурсантів було таємним. Впродовж години і двадцяти п'яти хвилин із запропонованого набору продуктів учасникам потрібно було  приготувати 3 страви (холодну, основну страву та десерт) та склали до них технологічні картки.

 У цьому пекельному змаганні, нарівні з метрами кухарського мистецтва ресторанів «Авалон», «Royal» , BLCK MRKT, Гільдія кухарів і шеф-кухарів, свій професіоналізм показали  випускники Черкаського вищого професійного училища Сергій Скиба, Руслан Макій та Дмитро Петренко і здобули почесну бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016».

 До конкурсу кулінарного мистецтва учнів готували кваліфіковані наставники Булатецька Любов Володимирівна, Висока Валентина  Віталіївна, Масленко Лариса Григорівна,Чепчуренко Олена Миколаївна.

Кулінари-1

Кулінари-1

Квлінари-2

Квлінари-2

Кудінари-3

Кудінари-3

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#черкаси #впу #професійнамайстерність #конкурс #шістьмедалей
Оголошення
live comments feed...