«Тофа» черкаського студента припала до смаку найкращим кулінарам світу (ФОТО)

Бронзову медаль міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BEST Cook FEST Junior – 2016» отримав студент Державного навчального закладу  «Черкаське вище професійне училище» Сергій Скиба. Про це розповідається на сайті Черкаського міськвиконкому.

1–3 червня вперше в Україні в Чернівцях проводився міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BEST Cook FEST Junior – 2016». Упродовж трьох днів понад 200 учасників у різних номінаціях готували обрану страву за визначений час.

У чемпіонаті взяли участь юні кулінари з 16 країн світу, молоді фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності віком до 25 років. Сергій Скиба, учень ДНЗ «ЧВПУ» групи № 30, який навчається за професією «Кухар» (кваліфікація: 5 розряд), став бронзовим призером. Сергій виступав у номінації «Вегетаріанські страви». Протягом 45 хвилин він приготував і сервірував вегетаріанську страву «Тофу, фаршировану гарбузом на пюре з зеленого горошку, цибулею медовою та овочевим гарніром». Та ще й на дві порції, окремо для кожної персони!

Оцінювали страви та визначали найкращих юних кулінарів 12 професійних кухарів із Ісландії, Хорватії, Ізраїлю та інших країн.

Призер-1
Призер-1

Бронзова медаль Сергія Скиби засвідчила, що  учні Черкаського училища достойні представляти Україну на міжнародних конкурсах і чемпіонатах.

rada.cherkasy.ua/ua/
Тофа бронзова медаль кулінарне мистецтво. Сергій Скиба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі