Майстриня з Черкащини розкрила секрети створення диво-яєць (ФОТО)

Унікальні яйця виготовляє жителька Маньківки Галина Поліщук. Два роки тому жінка побачила схожі роботи та перейнялась бажанням теж взятися за цю справу. Упродовж двох місяців пані Галина зіпсувала не одне гусяче яйце. І ось нарешті – шедевр вдався, повідомляє ГромЧе.

– Яєчна шкаралупа – матеріал досить крихкий, тож із десяти яєць вдавалося лише одне. Нині я вже гарно освоїла техніку, проте відходів теж  вистачає – лише п’ятдесят відсотків це вдалі вироби. Що ж стосується техніки виготовлення, то вона не складна – вміст яйця видувається, на шкаралупу наноситься малюнок та вирізається за допомогою гравера. Головне мати бажання, час і терпіння, – розповідає майстриня Галина Поліщук.

Фото: Ольга Барсукова

Два роки  захоплення дали неабиякі результати – близько 50 робіт. Проте зібрати колекцію досить важко, адже жінка повсякчас дарує свої вироби друзям та знайомим.

–  Ця справа досить кропітка, тож на виготовлення одного яйця йде чимало часу – від трьох до десяти днів, – зазначає пані Галина.

У планах у жінки розпочати роботу із страусиними яйцями, а в подальшому показати свої шедеври на широкий загал,  організувавши виставку.

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку