Скільки коштує зварити борщ в Черкасах?
У самий розпал весни наш кореспондент вирішив дізнатися скільки житель нашого міста витрачає коштів, щоб зварити каструлю українського борщу об'ємом 3,5-4 літри та провів продуктовий аналіз в місті Черкаси.
Згідно рецепту для приготування цієї страви потрібно: 600 грамів свинини, 500 грамів картоплі, 1 кілограм капусти, 300 грамів буряка, 70 грамів томатної пасти, 200 грамів моркви, 200 грамів цибулі та 50 грамів часнику.
Моніторинг цін відбувався 16-18 березня 2016 р.
Метою дослідження було дізнатися, скільки коштує зварити борщ з продуктів, придбаних в супермаркетах міста. Для аналізу взяли найбільші мережі і маркети:
Фуршет - посилання http://efurshet.com
Сільпо - посилання http://silpo.ua
АТБ - посилання http://atb.ua
Делікат - посилання http://delikat.org.ua/
Велика кишення - посилання http://kishenya.ua/ua/
Новус - посилання http://www.novus.com.ua/
та Моллі.
Результати дослідження представлені в інфографіці.