Скільки коштує зварити борщ в Черкасах?

У самий розпал весни наш кореспондент вирішив дізнатися скільки житель нашого міста витрачає коштів, щоб зварити каструлю українського борщу об'ємом 3,5-4 літри та провів продуктовий аналіз в місті Черкаси.  

Згідно рецепту для приготування  цієї страви потрібно: 600 грамів свинини, 500 грамів картоплі, 1 кілограм капусти, 300 грамів буряка, 70 грамів томатної пасти, 200 грамів моркви, 200 грамів цибулі та 50 грамів часнику.

Моніторинг цін відбувався 16-18 березня 2016 р.

Метою дослідження було дізнатися, скільки коштує зварити борщ з продуктів, придбаних в супермаркетах міста. Для аналізу взяли найбільші мережі і маркети:

Фуршет - посилання http://efurshet.com

Сільпо - посилання http://silpo.ua

АТБ - посилання http://atb.ua

Делікат - посилання http://delikat.org.ua/

Велика кишення - посилання http://kishenya.ua/ua/

Новус - посилання http://www.novus.com.ua/

та Моллі.

Результати дослідження представлені  в інфографіці.

Скільки коштує зварити борщ в Черкасах?, фото-1
індекс борщу борщовий набір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі