«Сиророб» показав школярам, як робиться сир

Метою проведення даного заходу було ознайомлення зі світом професій місцевого ринку праці, їх змістом, особливостями та вимогами до професій.

Зустрічала гостей старший майстер Світлана Борщевська, яка ознайомила молодь із загальною структурою підприємства, з професіями сировара, лаборанта хімічного аналізу, технолога харчової промисловості, а далі запропонувала захоплюючу мандрівку у світ перетворень – від прийомки молочної сировини до кінцевого продукту - сиру.

Крокуючи від одного цеху до іншого, учні мали можливість ознайомитися з технологією виробництва як твердих сирів, так і плавлених, побачити як перетворюється звичайне молодко на смачні сири. А те, що сири торгової марки «Вись» дуже смачні, учні впевнилися, ними  посмакувавши.

Катеринопільський РЦЗ
сир школа як робиться сир
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі